Elvas Tower: T1.5.1-940-g874405e71 - autopilot immediate CTD - Elvas Tower

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

T1.5.1-940-g874405e71 - autopilot immediate CTD Rate Topic: -----

#1 User is offline   waivethefive 

  • Hostler
  • Group: Status: Active Member
  • Posts: 63
  • Joined: 25-December 12
  • Gender:Male
  • Simulator:Open Rails
  • Country:

Posted 20 April 2024 - 01:52 AM

With the recent 940 stable build, I get an immediate crash upon entering the sim and kicking into autopilot mode.

Had to revert back to 925.

Log mentions something about the 'MSTSLocomotiveUpdate'

Attached File(s)



#2 User is online   pschlik 

  • Conductor
  • Group: Status: Active Member
  • Posts: 368
  • Joined: 04-March 15
  • Gender:Male
  • Simulator:OpenRails - Unstable
  • Country:

Posted 20 April 2024 - 10:00 AM

Looks like this is related to a change meant to fix AI diesel mechanical trains. Since you have a diesel electric, the code breaks because it assumes the locomotive is mechanical when it is not.

#3 User is offline   steamer_ctn 

  • Open Rails Developer
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 1,892
  • Joined: 24-June 11
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 20 April 2024 - 01:52 PM

View Postwaivethefive, on 20 April 2024 - 01:52 AM, said:

With the recent 940 stable build, I get an immediate crash upon entering the sim and kicking into autopilot mode.

Had to revert back to 925.

Try installing the latest Unstable version (in a separate location), and see if the problem still occurs?

#4 User is offline   waivethefive 

  • Hostler
  • Group: Status: Active Member
  • Posts: 63
  • Joined: 25-December 12
  • Gender:Male
  • Simulator:Open Rails
  • Country:

Posted 21 April 2024 - 04:57 PM

Unstable version did work (after the updater bombed on first attempt to update. Did a cold reboot and tried again)

#5 User is offline   Weichenpfleger 

  • Apprentice
  • Group: Status: Dispatcher
  • Posts: 14
  • Joined: 31-August 12
  • Simulator:MSTS; OR
  • Country:

Posted 22 April 2024 - 04:41 AM

If I press "Alt+A" (autopilot) after starting the program, the program crashes!

Greetings

Weichenpfleger (franz)

Nachtrag Logdatei!

Weichenpfleger (Franz)

Attached File(s)



#6 User is online   pschlik 

  • Conductor
  • Group: Status: Active Member
  • Posts: 368
  • Joined: 04-March 15
  • Gender:Male
  • Simulator:OpenRails - Unstable
  • Country:

Posted 22 April 2024 - 07:48 AM

Same bug as this thread, update to build 942 which should have the fix.

(Edit: Threads were merged)

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users