Elvas Tower: Auto-pilot mode - Elvas Tower

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Auto-pilot mode Rate Topic: -----

#1 User is offline   nounours1952 

  • Apprentice
  • Group: Status: Switchman
  • Posts: 13
  • Joined: 02-September 14
  • Simulator:MSTS / OR
  • Country:

Posted 16 August 2019 - 12:38 AM

Hi Guys,

I'm asking myself a question : Why does trains run faster in auto-pilot mode ? That's a problem while testing activities.

Cordialement

#2 User is offline   jdgremsjr 

  • Engineer
  • Group: Status: Active Member
  • Posts: 528
  • Joined: 31-March 12
  • Gender:Male
  • Location:Fulton, Missouri
  • Simulator:MSTS, OR, TS2016
  • Country:

Posted 16 August 2019 - 12:51 AM

View Postnounours1952, on 16 August 2019 - 12:38 AM, said:

Hi Guys,

I'm asking myself a question : Why does trains run faster in auto-pilot mode ? That's a problem while testing activities.

Cordialement


The autopilot works as an AI train and it keeps everything with at least a 90% efficiency rating. If testing an activity you need to turn it to manual mode with climbing or going down any type of grade. I learned that the hard way.

#3 User is offline   nounours1952 

  • Apprentice
  • Group: Status: Switchman
  • Posts: 13
  • Joined: 02-September 14
  • Simulator:MSTS / OR
  • Country:

Posted 16 August 2019 - 01:27 AM

Bonjour,

View Postjdgremsjr, on 16 August 2019 - 12:51 AM, said:

The autopilot works as an AI train and it keeps everything with at least a 90% efficiency rating. If testing an activity you need to turn it to manual mode with climbing or going down any type of grade. I learned that the hard way.

That's what I suspected. It would be an easy way to test long activities. I'll continue to test in manual mode. Thanks for the answer.

Bonne journée

#4 User is offline   nounours1952 

  • Apprentice
  • Group: Status: Switchman
  • Posts: 13
  • Joined: 02-September 14
  • Simulator:MSTS / OR
  • Country:

Posted 18 August 2019 - 12:33 AM

Hi Guys

What I do not understand is why the auto pilot mode doesn't take the efficiency entry of the player train. Is that a choise made by the developper team or is there a technical difficulty ?

Bonne journée

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users