Elvas Tower: TSRE5 stop working while creating activity - Elvas Tower

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

TSRE5 stop working while creating activity

#1 User is offline   Estiwer 

  • Apprentice
  • Group: Status: Switchman
  • Posts: 4
  • Joined: 16-January 19
  • Gender:Male
  • Simulator:MSTS
  • Country:

Posted 27 January 2019 - 05:24 AM

Hi I´m triying to create an activity with TSRE5 but when I place a new consist it stop working and crashe also I have a lot of consist in the tracks but it stops working when I put one more i need help please

#2 User is offline   Goku 

  • Superintendant
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 1,734
  • Joined: 12-December 13
  • Gender:Male
  • Simulator:my own
  • Country:

Posted 27 January 2019 - 07:22 AM

Are you using new TSRE version?
If yes, then please create a new topic with more details here: http://www.onrails.e...ewforum.php?f=7

#3 User is offline   Estiwer 

  • Apprentice
  • Group: Status: Switchman
  • Posts: 4
  • Joined: 16-January 19
  • Gender:Male
  • Simulator:MSTS
  • Country:

Posted 28 January 2019 - 08:51 AM

View PostGoku, on 27 January 2019 - 07:22 AM, said:

Are you using new TSRE version?
If yes, then please create a new topic with more details here: http://www.onrails.e...ewforum.php?f=7

I´m using TSRE5 0.6951

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users