Elvas Tower: Suplying loose tenders... - Elvas Tower

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Suplying loose tenders...

#1 User is offline   jmlozano 

  • Apprentice
  • Group: Dispatcher
  • Posts: 32
  • Joined: 14-November 17
  • Gender:Male
  • Simulator:Open Rails
  • Country:

Posted 12 June 2018 - 11:47 PM

Hello, good morning.

I'm driving a steam locomotive with a loose tender, and I can´t supply it with water or coal pressing key "T"... Open Rails have a crash!
Would be possible to study this possibility?

Thank you.

#2 User is offline   Csantucci 

  • Executive Vice President
  • Group: Elite Member
  • Posts: 3,990
  • Joined: 31-December 11
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 12 June 2018 - 11:57 PM

Crash is never a nice thing. Can you attach here the logfile?

#3 User is offline   jmlozano 

  • Apprentice
  • Group: Dispatcher
  • Posts: 32
  • Joined: 14-November 17
  • Gender:Male
  • Simulator:Open Rails
  • Country:

Posted 13 June 2018 - 03:08 AM

Hello again.
Here is the file .txt you need.

Thanks.

Attached File(s)



#4 User is offline   slipperman 

  • Conductor
  • Group: Active Member
  • Posts: 352
  • Joined: 09-February 12
  • Gender:Male
  • Location:North Nottinghamshire
  • Simulator:MSTS & ORTS
  • Country:

Posted 13 June 2018 - 05:11 AM

Hi jmlozano,
I don't understand what you mean by "loose tender"!

However, are you sure that :
1. The loco's .eng file has 'IsTenderRequired( 1 )' (just after the second 'Wagon' entry)
2. The tender has its Type set to 'Tender' (and not 'Freight').
3. The tender has the appropriate refuelling points.

Cheers,
Ged

#5 User is offline   jmlozano 

  • Apprentice
  • Group: Dispatcher
  • Posts: 32
  • Joined: 14-November 17
  • Gender:Male
  • Simulator:Open Rails
  • Country:

Posted 13 June 2018 - 10:58 AM

Hello,

The locomotive "Father" made it with three tenders: first, it is forward bogie; second, it is back bissel; middle, locomotive body. Following locomotive, appears the authentic ténder.

Please, I think is better if you could download locomotive (for msts) here:

http://www.trensim.c...act=view&id=664

In this way, you could watch it.

All parameters you ask me, are correct.

Bye.

#6 User is offline   lineman 

  • Conductor
  • Group: Active Member
  • Posts: 315
  • Joined: 19-April 08
  • Gender:Male
  • Location:Arizona
  • Simulator:Open Rails Train Simulator
  • Country:

Posted 13 June 2018 - 11:57 AM

I would try renaming the 'bissel' and the 'bogie' as type (freight) and see if that helps.

#7 User is offline   Csantucci 

  • Executive Vice President
  • Group: Elite Member
  • Posts: 3,990
  • Joined: 31-December 11
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 13 June 2018 - 01:01 PM

The crash should be fixed in x.4154. Strange that this issue was never reported before.

#8 User is offline   jmlozano 

  • Apprentice
  • Group: Dispatcher
  • Posts: 32
  • Joined: 14-November 17
  • Gender:Male
  • Simulator:Open Rails
  • Country:

Posted 14 June 2018 - 12:41 AM

Good morning,

I've tested new versión but this problem remains again. File Openrailslog.txt is attached with this message.

I've changed "tender" by "freight"; the problem doesn't dissapear.

Thank you very much.

Attached File(s)



#9 User is offline   Csantucci 

  • Executive Vice President
  • Group: Elite Member
  • Posts: 3,990
  • Joined: 31-December 11
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 14 June 2018 - 01:05 AM

Now OR crashes further on, so a first step is done. I'll check it, but could you attach the .con file causing the problem and tell me where I can download the related trainsets?

#10 User is offline   steamer_ctn 

  • Open Rails Developer
  • Group: Contributing Member
  • Posts: 870
  • Joined: 24-June 11
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 14 June 2018 - 01:16 AM

View PostCsantucci, on 14 June 2018 - 01:05 AM, said:

but could you attach the .con file causing the problem and tell me where I can download the related trainsets?

The locomotive and consist file are on the link in post #5.

The locomotive has been set up with one ENG file, and three WAG files, defined as Tenders.


This is not very realistic, so any other changes should be looked at carefully, as it would not be normal to have three tenders associated with a single locomotive.

OR currently should certainly handle a tender and auxiliary tender for each associated locomotive.

Thanks

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users