Elvas Tower: corrupt eng files - Elvas Tower

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

corrupt eng files Rate Topic: -----

#1 User is offline   jiggywatt 

  • Apprentice
  • Group: Status: Switchman
  • Posts: 6
  • Joined: 24-June 14
  • Gender:Male
  • Simulator:MSTS/ORTS
  • Country:

Posted 15 March 2017 - 09:10 AM

Hello, I downloaded some trolley cars and the engine files are kinda wanky when running through Route-Riter. Any help or suggestions?
I have attached one of the eng files from the PE-Tens set. Thanks in advance.

Attached File(s)



#2 User is offline   pnrailway 

  • Superintendant
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: ET Admin
  • Posts: 1,172
  • Joined: 23-December 04
  • Gender:Male
  • Location:Sarasota, FL
  • Simulator:ORTS
  • Country:

Posted 15 March 2017 - 10:49 AM

View Postjiggywatt, on 15 March 2017 - 09:10 AM, said:

Hello, I downloaded some trolley cars and the engine files are kinda wanky when running through Route-Riter. Any help or suggestions?
I have attached one of the eng files from the PE-Tens set. Thanks in advance.


I looked at the two files you posted and it isn't the trolley files'of Tim's that are off, it is the report from Route-Riter. It is reading the write-up Tim did on the trolley and reporting a non-existent problem.

#3 User is offline   jim 

  • Apprentice
  • Group: Status: First Class
  • Posts: 25
  • Joined: 08-February 17
  • Gender:Male
  • Simulator:msts
  • Country:

Posted 15 March 2017 - 01:21 PM

View Postjiggywatt, on 15 March 2017 - 09:10 AM, said:

Hello, I downloaded some trolley cars and the engine files are kinda wanky when running through Route-Riter. Any help or suggestions?
I have attached one of the eng files from the PE-Tens set. Thanks in advance.

hi giggywat, i had the same issue with route riter. what i do now is if i have to run an eng chk, with rr.
i have all the files backed up.
then i reinstall them after. for some reason rr takes out the beginning line. in certain trains, they are also not unicode anymore.
don't feel bad its not you..... :pleasantry:
i posted something like this back in February.so what i did was take all those folders, deleted all the comments in between. on a lot of files.
it worked for 2 weeks. then it didn't any more.
it is weird....only does it with certain files.
good luck!!!
if you figure it out let me know. i will do the same. have a good day!
jim

#4 User is offline   cr-stagg 

  • Foreman Of Engines
  • Group: Status: Contributing Member
  • Posts: 874
  • Joined: 16-May 05
  • Gender:Male
  • Simulator:OR
  • Country:

Posted 15 March 2017 - 05:08 PM

Which version of RR are you using?

#5 User is offline   jiggywatt 

  • Apprentice
  • Group: Status: Switchman
  • Posts: 6
  • Joined: 24-June 14
  • Gender:Male
  • Simulator:MSTS/ORTS
  • Country:

Posted 15 March 2017 - 08:53 PM

View Postjim, on 15 March 2017 - 01:21 PM, said:

hi giggywat, i had the same issue with route riter. what i do now is if i have to run an eng chk, with rr.
i have all the files backed up.
then i reinstall them after. for some reason rr takes out the beginning line. in certain trains, they are also not unicode anymore.
don't feel bad its not you..... :pleasantry:
i posted something like this back in February.so what i did was take all those folders, deleted all the comments in between. on a lot of files.
it worked for 2 weeks. then it didn't any more.
it is weird....only does it with certain files.
good luck!!!
if you figure it out let me know. i will do the same. have a good day!
jim

Thanks, I fixed a couple of them so far by removing the comments. I did look at other engine files so I get how they work. fun fun fun :thumbup3:

#6 User is offline   jiggywatt 

  • Apprentice
  • Group: Status: Switchman
  • Posts: 6
  • Joined: 24-June 14
  • Gender:Male
  • Simulator:MSTS/ORTS
  • Country:

Posted 15 March 2017 - 09:04 PM

View Postpnrailway, on 15 March 2017 - 10:49 AM, said:

I looked at the two files you posted and it isn't the trolley files'of Tim's that are off, it is the report from Route-Riter. It is reading the write-up Tim did on the trolley and reporting a non-existent problem.


Everything is good otherwise. Thanks. I think I got it figured out now... just a lot of editing to do. :sign_thanks:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users