Elvas Tower: New Route Editor for Open Rails - Elvas Tower

Jump to content

  • 202 Pages +
  • « First
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

New Route Editor for Open Rails Build routes without msts

#1701 User is offline   Goku 

  • Superintendant
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 1,704
  • Joined: 12-December 13
  • Gender:Male
  • Simulator:my own
  • Country:

Posted 16 September 2017 - 12:16 PM

Yes, they are progressing.

Last part in event editor done:

https://i.imgur.com/9k8c2Ef.png

.. or maybe not, there is still one thing to do: "Pickup Passengers", because it needs Paths done first.

#1702 User is offline   Csantucci 

  • Executive Vice President
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 4,520
  • Joined: 31-December 11
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 16 September 2017 - 11:17 PM

For the paths in a first phase we can use TrackViewer. :) Maybe in a first phase you only need to be able to find out the platform list along a path (OR does not use .act platform distance information).

#1703 User is offline   Goku 

  • Superintendant
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 1,704
  • Joined: 12-December 13
  • Gender:Male
  • Simulator:my own
  • Country:

Posted 19 September 2017 - 09:29 AM

Done. Not only Stations, but distance too.

https://i.imgur.com/JgvODVU.png

#1704 User is offline   Stephen Hjellum 

  • Conductor
  • Group: Status: First Class
  • Posts: 425
  • Joined: 05-April 08
  • Gender:Male
  • Location:Woodland, California, USA
  • Simulator:MSTS
  • Country:

Posted 19 September 2017 - 11:27 AM

That's a great feature, Goku! Now with the inclusion of distance, is that a permanent feature, or is that defined in the end users settings?

#1705 User is offline   Goku 

  • Superintendant
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 1,704
  • Joined: 12-December 13
  • Gender:Male
  • Simulator:my own
  • Country:

Posted 19 September 2017 - 11:31 AM

I think I leave it here. There's a lot of free space.

#1706 User is offline   Goku 

  • Superintendant
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 1,704
  • Joined: 12-December 13
  • Gender:Male
  • Simulator:my own
  • Country:

Posted 19 September 2017 - 11:40 AM

And last part of editing events works now (edit pickup passengers platform).

https://i.imgur.com/ADu6fgA.png

#1707 User is offline   Goku 

  • Superintendant
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 1,704
  • Joined: 12-December 13
  • Gender:Male
  • Simulator:my own
  • Country:

Posted 07 October 2017 - 01:55 PM

View Postespee, on 03 August 2017 - 03:57 AM, said:

I am having trouble with Dynamic Track. When I place it, it is reversed, when you extend it, it goes back over the all ready placed track.

I have tried searching with Google to find any info on TSRE5 and dynamic track to no avail. The best I get is a thread but not an individual post(s).

View PostGarry, on 03 August 2017 - 04:53 AM, said:

I have this problem as well, and have not found a solution.

I fount this bug too, when building my activity test route. It is caused because "X" key works for dynamic tracks too, but it shouldn't. Solution: just press "X" key.

It will be fixed in new version.

#1708 User is offline   Goku 

  • Superintendant
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 1,704
  • Joined: 12-December 13
  • Gender:Male
  • Simulator:my own
  • Country:

Posted 07 October 2017 - 02:18 PM

New version: http://koniec.org/ts...SRE5_v0.692.exe
( 32 bit version: http://koniec.org/ts...5_v0.692x32.exe )

Create new directory for this TSRE version or remove all old TSRE files (you can keep settings.txt and cerecent.txt).

0.692

- Much better activity editor
- Route editor and Consist editor fixes and small features
- New installation method

I will describe this release later. Now I want to check if the new installation method works for others.
ZIP versions and EXE updates were big problem for some people, so TSRE now will come only in EXE versions.
All other data is downloaded form my server if needed. Also this method will be useful if TSRE will be included in OR release.
Manual installation is still possible, just a little more difficult.

#1709 User is offline   R H Steele 

  • Vice President
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 2,242
  • Joined: 14-March 13
  • Gender:Male
  • Location:known universe
  • Simulator:Open Rails
  • Country:

Posted 07 October 2017 - 03:20 PM

Some Questions,
Will there eventually be a bat file for the AE?
I'm having trouble editing the settings.txt to accomodate multiple folders that contain routes. Is there a way to do this for the RE and/or AE. The folders (under C:\2TS) can contain single or multiple routes.
The CE uses the cerecent.txt which works fine...any chance of adopting this method for the AE...What am I missing. Appears it will accept only one gameRoot?
Please see attached
Just poking around after downloading it. Thanks for your hard work and ingenuity. http://www.elvastower.com/forums/public/style_emoticons/default/sign_rockon.gif

Attached File(s)



#1710 User is offline   Csantucci 

  • Executive Vice President
  • Group: Status: Elite Member
  • Posts: 4,520
  • Joined: 31-December 11
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 08 October 2017 - 12:01 AM

goku,
I just downloaded and installed the 32 bit version with no problems. The program seems to run OK. Thank you for the big work.

  • 202 Pages +
  • « First
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users